Düzbağ Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz, Eğitim ve Öğretimin evrensel ilkelerini kabullenmiş, öğrencilerini hep üstte tutan, her zaman örnek ve öncü bir okul olmak!

Misyon: Misyonumuz, Mevcut imkânları en etkin ve verimli şekilde kullanarak, bilim,sanat ve kültürel değerler ışığında; kendi bilgi ve becerilerinin farkında, demokrasiyi özümsemiş, dürüst, saygılı, çalışkan, toplumsal değer yargılarına önem veren, çok yönlü düşünebilen, fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarını bilen, zorluklarla karşılaştığında çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama 08:30 Ders Bitiş : 14:35
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzun bulunduğu Helete büyükşehir yasasından dolayı mahalleye dönüşmüştür. Öncesinde kasaba idi. Mahallemiz aranan ihtiyaçların hemen hepsinin karşılanabileceği kendi kendine yeten bir yerleşim yeridir.

Telefon - 03443532038 duzbagcumhuriyethotmail.com

WEB - https://duzbagcumhuriyetilko.meb.k12.tr

Adres - HELETE CUMHURİYET MAH. ATATÜRK (CUMHURİYET) MEY. DÜZBAĞ CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO: 6 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - HELETE CUMHURİYET MAHALLESİ

Ulaşım PAZAR GÜNLERİ HARİÇ GÜNLÜK KAHRAMANMARAŞ´A 3, ÇAĞLAYANCERİT´E 1,GÖLBAŞI´NA 2 ARABA KALKMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 120 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 20 KM